top of page

Kunst på jobben

Ønsker du en annerledes kick-off? Team-building, faglig innhold, kunst og kreativitet?

 

Atelier Sorteberg arrangerer en heldags kunst- og visjons-workshop som i tillegg til å bygge teamet resulterer i et kunstverk dere vil være stolte av å ha på veggen.

Dagen starter med en uformell og engasjerende øvelse som lar teamet reflektere over historien og nå-situasjonen til selskapet eller avdelingen. Øvelsen utforsker også trusler, muligheter og en felles visjon.

 

Etter lunsj får deltagerne en innføring i maleteknikk og farger. Dette er utgangspunktet for dagens høydepunkt: Å male et bilde som reflekterer gruppas muligheter og visjon, og som med veiledning og justering blir et flott kunstverk som kan henge i bedriftens lokaler. 

Kunstverket er noe de ansatte vil være stolte av, og er en varm påminnelse på visjons- og teamarbeidet de sammen var med på.

Det er begrenset kapasitet for å holde kurs - bestill i god tid.

Workshopen holdes for minimum 8 - maksimalt 20 deltagere og varer (typisk) fra 10:00 - 18:00

Pris pr. deltager 4.800 kr.

Ta kontakt for referanse.

Takk! Melding er sendt.

IMG_0364.jpg

Tema - Mot, engasjement, innovasjon

IMG_0361.jpg

Tema - Samspill, bygge på hverandre

"The combination of art theory, while making it accessible to 'art-newbies' and creating something relevant for our company was really special. The exercises were well thought through and guided us through a journey - with an end result that completely surprised me."

Deltager fra SolidSquare

IMG_0345%20(1)_edited.jpg

"Oppslukende og fargerik", "Morsom, lærerik, interessant"

bottom of page